Aielo de Malferit millorarà l’entorn de l’antiga central elèctrica i del Pont de l’Arca amb un taller d’ocupació

0
1138
Central Hidroelèctrica
Central Hidroelèctrica

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’ Ajuntament d’Aielo de Malferit una ajuda de 181.321,20 euros per a portar a terme un taller d’ocupació en el que s’oferiran 20 llocs de treball i formació. El taller tindrà una durada de 6 mesos durant els quals s’ actuarà en la recuperació, condicionament i millora de l’entorn paisatgístic i urbà de la Barceloneta, la Central Eléctrica, el Pont de l’ Arca i la ruta senderista del Barranc de la Fos.

EL taller tindrà dos línies de intervenció, jardineria i obra, i els alumnes rebran una formació teórico-pràctica que els permetrà adquirir les habilitats i els coneixementsnecessàris per a millorar les seues possibilitats d’incorporació al mercat laboral. A mes a mes els participants rebran un salari mensual i un certificat reconegut per la Generalitat que acreditarà la formació rebuda.

Pont d'Allà baix
Pont d’Allà baix

En paraules de l’alcalde, José Luis Juan Pinter, «aquesta es una molt bona noticia per al nostre poble doncs 20 veïns i veïnes, tots ells aturats i una gran majoria amb carregues familiars, tindran lo possibilitat d’ aprendre un ofici que els permetrà tindre mes oportunitats de començar a treballar en altres àmbits laborals, així com percebre un salari que els ajude a millorar l’ economia familiar”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí