Aielo de Malferit i la Federació Valenciana organitzen un curs de monitor de futbol base

0
865
futbol base
El curs va dirigit per a monitors de futbol base

El pròxim mes de gener l’Escola d’Entrenadors de Futbol de la Comunitat Valenciana impartirà un curs de monitor de futbol a la localitat d’Aielo de Malferit. Este curs, indicat especialment per aquells amb intenció de treballar en futbol base, tindrà una duració de 64 hores combinades entre teoria i pràctica i distribuïdes en els blocs temàtics de preparació física, tàctica, medicina, reglament, tècnica, metodologia, psicologia i direcció d’equips.

Els participants d’esta iniciativa rebran un certificat acreditatiu de la Federació de Futbol i podran continuar els seus estudis en el Nivell 1 d’entrenador de tutbol que servirà per a convalidar les assignatures corresponents.

Des de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit s’afirma que esta iniciativa «pretén poder facilitar als entrenadors i monitors de fubol base recursos, eines i formació de qualitat per a millorar el treball diari que fan en les escoles i clubs de futbol, sense haver de desplaçar-se a València».

El curset s’impartirà de l’11 de gener al 15 de febrer els dilluns, dimeres i divendres de 19 a 22 hores al Poliesportiu Municipal i al Saló de Plens del consistori. Els interessats podran sol·licitar la inscripció cridant al telèfon 96.236.30.10 de l’àrea de Cultura, Festes i Esports de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit. Les places són limitades i amb un preu d’inscripció de 168 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí