Aielo de Malferit convoca el X Concurs de Pintura a l’aire lliure per al pròxim diumenge


0
777
Vista nucli antic Aielo Malferit
La temàtica haurà de ser paisatges de la localitat

El pròxim diumenge 8 de novembre se celebrarà a Aielo de Malferit la X edició del Concurs de Pintura a l’Aire Lliure i que segons s’afrma des de l’ajuntament «després de nou anys consecutius, aquesta és una activitat consolidada dintre del panorama socio-cultural de la nostra comarca, tal i com demostra la bona acceptació que té entre els professionals i els amateurs de la pintura».

Els premis que es concediran seran un primer de 600 euros, un segon de 400 i el premi Caixa Ontinyent (entitat col·laboradora) de 295 euros. Les obres premiades passaran a ser propietat de l’ajuntament d’Aielo de Malferit i Caixa Ontinyent.

La programació serà acreditació a partir de les 8,30h de diumenge al Centre Social i fins les 17h es pintaran les obres. Des de l’organització s’explica que la tècnica és lliure però la temàtica haurà de ser relativa a la població d’Aielo de Malferit com paisatges, racons urbans, monuments etc. A les 18h es farà la lectura de l’acta i el lliurament dels premis. A més a més l’ajuntament oferirà als participants per passar el dia una bossa de menjar amb entrepà, beguda, fruita i un dolç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here