Aielo de Malferit concedeix cinc beques per a joves esportistes amateurs de la localitat

0
988
Ivana Andrés
La futbolista Ivana Andrés ha estat una de les beneficiades

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha atorgat un total de cinc beques destinades a ajudar econòmicament als esportistes amateurs de la localiat que competeixen i destaquen en les seues respectives modalitats. Els requisits per poder participar en la convocatòria d’enguany han estat: ser menor de 18 anys, tindre llicència federativa i estar empadronat en la localitat al menys durant els últims 3 anys. La quantia màxima a concedir per estes beques ha estat de 400 euros per cada sol·licitant.

D’esta forma el consistori ha manifestat que per a esta temporada 2009-2010 la quantia és de 1.600 euros que es reparteixen en una beca per competir en la categoria júnior de motocross autonòmic; dues beques per per xiquetes que estan jugant al Valencia Féminas C.F.; una beca per a la participació d’un jove en el Campionat Autonòmic de Kung-fu; i una beca per a competir en atletisme.

L’Ajuntament d’aelo de Malferit ha afirmat que amb esta oferta d’ajudes es vol donar suport, potenciar i facilitar la pràctica esportiva d’aquells joves de la localitat que tenen «una trajectòria i una progressió significativa dintre de l’esport que practiquen».

A més a més s’apunta que l’ajuda econòmica va destinada al pagament de despeses que les famílies tenen enmatèria de federació, desplaçaments i allotjament amb motiu de la competició o compra de material esportiu entre d’altres matèries.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí