Aielo de Malferit ampliarà la seua Escola Infantil amb ajuda de Caixa Ontinyent

0
1963
El president de Caixa Ontinyent i l'alcalde d'Aielo de Malferit han signat el conveni

L’Ajuntament i l’entitat han signat hui un conveni per a ampliar les instal·lacions donada l’elevada demanda d’escolarització

Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit han signat un conveni de col·laboració per a realitzar obres d’ampliació en l’Escola Infantil d’Aielo de Malferit, donada l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys.

Les obres, que està previst que comencen en uns dies, la convertiran en una de les Escoles Infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La capacitat d’escolars s’incrementarà de 66 a 106, cobrint així considerablement les necessitats de la població.

Per a la seua ampliació s’utilitzarà l’edifici de l’antic centre de salut que, al costat de l’Escola Infantil, van ser posats en funcionament per l’Obra Social de Caixa Ontinyent en 1986, actualment en desús per la construcció d’un nou. Obra Social de Caixa Ontinyent va implantar també el Pavelló Poliesportiu Municipal a Aielo de Malferit en 2001.

El conveni ha sigut subscrit hui entre l’Alcalde de la localitat, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i suposarà una inversió de 190.000 euros que aportaran entre ambdues entitats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí