AHUM informa als hostalers sobre la negociació de l’ordenança de terrasses amb l’Ajuntament de Sagunt

0
663
Imatge de la reunió dels hostalers de Sagunt

L’Associació d’Hostalers de Sagunt destaca que es continua negociant amb l’ajuntament l’ordenança que rebutjaven i que es va deixar sobre la taula

L’Associació d’Hostalers Units del Mediterrani (AHUM) de Sagunt ha convocat als seus associats per a informar dels passos donats amb l’ajuntament de Sagunt en la redacció de l’ordenança reguladora de terrasses.

Després de deixar sobre la taula de l’ordenança de terrasses que l’ajuntament de Sagunt tenia previst aprovar en el ple del passat 31 de gener –en contra de la qual estava AHUM-, la junta de l’associació va ser convocada a una reunió amb diversos membres del govern municipal a fi de treballar en una ordenança justa i equilibrada per a tots els actors implicats.

La Junta de AHUM va repassar varis dels punts més polèmics com el relatiu a les terrasses en la calçada que, encara que en un primer moment es prohibeix la seua instal·lació, en un altre punt de l’ordenança es fa una extensa descripció de tots els requisits que han de reunir aquest tipus d’instal·lacions en la calçada.

També van abordar les terrasses en voreres i l’ample de les mateixes així com la moratòria que haurien de tenir les terrasses ja instal·lades i per a les quals es deuria contemplar uns terminis a fi que puguen amortitzar-se les mateixes.

Des de la Junta també s’ha transmès als associats la bona predisposició amb la qual els regidors amb els quals van estar reunits van acollir les propostes encara que tal com ressalten “l’ajuntament ens ha escoltat i el fet que ens convoque a aquestes reunions és esperançador atès que indica que vol oir la veu de l’hostaleria. No obstant açò volem ser prudents i no tirar les campanes al vol. Anem bé però cal continuar i açò no es resol en una sola reunió”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen quatre visites a diversos punts del patrimoni natural

Les reunions amb l’ajuntament continuaran durant aquest mes de febrer “a fi de poder construir una ordenança bona per a tots”, segons AHUM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here