Agullent trau a licitació les obres del centre de dia de persones majors

0
2747
Ajuntament d'Agullent.

La nova infraestructura, amb capacitat per a 25 usuaris, tindrà un cost de construcció de 547.701 euros i està subvencionada al 100% per la Diputació de València

Les obres del Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent ja s’han tret a licitació, és a dir, que ja s’ha obert el termini perquè les empreses constructores interessades en edificar-lo puguen presentar les seues ofertes, per a quedar-se amb la construcció de l’obra.

L’empresa que finalment resulte adjudicatària comptarà amb un termini de 10 mesos per executar les obres del Centre de Dia, segons ha explicat l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz. La nova infraestructura tindrà un cost de construcció de 547.701€ IVA inclòs i està subvencionada al 100% per la Diputació de València.

El nou edifici, que està dimensionat per donar cabuda a 25 usuaris, tindrà a la planta principal una sala d’oci i descans d’aproximadament 100m², una sala de rehabilitació de 42m², un pati descobert exterior, així com el menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures. La porta principal d’accés al futur Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent s’ha ubicat en la zona de confluència del carrer la Torre amb el carrer Sant Antoni.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí