Agullent subvenciona la compra de dues pissarres digitals per al CEIP Sant Vicent Ferrer

0
1404
Totes les aules d'Agullent tenen ja pissarres digitals

La inversió es calcula en 4.400 euros, i les ajudes permetran que totes les aules del centre tinguen esta tecnologia

La regidoria d’Educació, encapçalada per Marisol Fernández, ha subvencionat l’adquisició de dues pissarres digitals, projectors i portàtils per al col·legi Sant Vicent Ferrer. Una inversió valorada en 4.400 euros que ha permés que totes les aules del centre tinguen disponible ja aquesta tecnologia.

L’AMPA del col·legi públic va decidir comprar a principis de curs una pissarra digital, de manera que només restaven dues aules per actualitzar amb aquest dispositiu. Així, la regidoria d’Educació va decidir subvencionar la compra de les dues pissarres digitals i els equips corresponents per a fer-les funcionar, perquè totes les aules del col·legi quedaren equipades. Les noves pissarres digitals s’han instal·lat a l’aula d’anglès i a dues aules d’infantil.

“Des de la regidoria d’Educació estem fent un esforç perquè les instal·lacions del CEIP Sant Vicent Ferrer no només tinguen un bon manteniment, sinó també perquè el centre tinga un bon equipament”, comenta la regidora Marisol Fernández. “Aquestes dues pissarres complementen les actuacions que vam realitzar aprofitant les vacances d’estiu i que van permetre començar el curs amb la renovació de la xarxa d’internet de tot el centre i amb millores energètiques”.

Aquest matí la regidora d’Educació, Marisol Fernández, ha estat visitant el centre acompanyada del director del col·legi, Juan Toledo, i del president de l’AMPA, Jesús Casanova.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here