Agullent signa amb una empresa la gestió de l’aigua per als pròxims 25 anys

0
1303
Imatge de la signatura del conveni a Agullent.

L’empresa Aqlara ha pagat 1.212.500 € en concepte de cànon anticipat, i a més anualment farà inversions de 48.500 € per a la millora de les infraestructures hidràuliques

L’Ajuntament d’Agullent oficialitza el contracte amb l’empresa valenciana Aqlara com a gestor i subministrador oficial d’aigua del poble fins a 2047. Després de vint-i-cinc anys de relació amb l’antic proveïdor Egevasa, el nou contracte amb Aqlara s’ha formalitzat mitjançant una licitació a la qual es van presentar diverses empreses.

Així, una vegada valorats els informes tècnics de totes tres empreses, la signatura amb Aqlara entrarà en vigor l’1 d’abril. A partir del mes vinent, el nou proveïdor s’encarregarà de l’abastiment domiciliari d’aigua potable i dels sistemes de sanejament d’aigües residuals. L’atenció al públic s’ubicarà temporalment a l’Ajuntament, en horari habitual, fins a nova ubicació.

Amb la signatura del nou contracte, Aqlara ha ingressat als fons municipals un total d’1.212.500 euros en concepte de cànon anticipat. A més, anualment, el nou proveïdor farà inversions de 48.500 euros per a la millora de les infraestructures hidràuliques locals.

L’Ajuntament d’Agullent, amb aquest pacte, pretén donar un servei òptim del subministrament de l’aigua i modernitzar les instal·lacions d’aigua potable del poble. L’alcalde, Pau Muñoz, ha ressaltat la notícia com a «beneficiosa” per les diferents accions que intenten millorar les infraestructures locals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí