Agullent retrà homenatge als 53 regidors que han format part de l’ajuntament democràtic

0
831
Jesús Pla
Jesús Pla, alcalde d'Agullent

L’Ajuntament d’Agullent retrà demà un homenatge als 53 regidors que han format part dels diferents consistoris constitucionals de la localitat coincidint amb el 30 aniversari de la conformació dels ajuntaments democràtics.

L’acte tindrà lloc demà a partir de les 19,30h que començarà amb un passacarrer amb els regidors des de la plaça Major a la sala multiusos de la Font Jordana. Una vegada dins del recinte es farà un ple extraordinari pel qual es llegirà una declaració institucional commemorativa. A continuació i haurà una distinció de tots i cadascun dels regidors i alcaldes del municipi durant el període democràtic.

L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, ha afirmat que «celebrar el 30 aniversari de les primeres eleccions municipals suposa rcordar el triomf dels millors valors democràtics amb què tots ens identifiquem: el diàleg, la participació, la tolerància, el compromís, el benestar i el progrés».

A més a més el batlle recorda que la moció presentada ha estat aprovada conjuntament per tots els grups polítics presents al consistori, i que amb esta «a més de l’homenatge als regidors, considerar la data del 3 d’abril de 1979 a l’efecte de denominació i retolació de carrers, places, parcs i jardins, edificis públics… amb l’objectiu d’incorporar esta data en el bagatge cultural i la memòria històrica dels nostres pobles». Pla també ha apuntat que l’acord també contempla «promoure la celebració de diferents activitats municipals, en col·laboració amb l’entramat associatiu del municipi, per a commemorar esta data».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí