Agullent rep més de 130.000 euros per a rehabilitar tres camins del poble

0
1097
Treballs al camí de la Volta d'Agullent.

La subvenció prové de la Generalitat Valenciana i cobreix íntegrament el cost de les actuacions que s’han dut a terme al poble

L’Ajuntament d’Agullent ha rebut un total de 133.782,29 euros per a executar les obres de reparació i restitució d’infraestructures, equipaments o instal·lacions del camí de Racó de la Volta, del Porro i la Solana i del Sort d’Esma. La subvenció prové de la Generalitat Valenciana i cobreix íntegrament el cost de les actuacions que s’han dut a terme al poble.

Les tres vies estan ubicades a la zona agrària amb terrenys de cultiu propera al Benetzar, adjacents al camí Vell d’Ontinyent a Albaida. L’estat de totes tres es va veure afectat pel temporal de pluges torrencials DANA que va caure al territori valencià en la tardor de 2019.

En els camins de Racó de la Volta i el del Porro i la Solana s’ha treballat per a reasfaltar les vies, amb un cost de 47.297,06 € i de 46.326,83 €, respectivament. Per la seua part, en el camí de Sort d’Esma s’ha obrat repavimentant la via per a reconduir les aigües. Aquesta actuació ha tingut un cost de 40.158,40 €.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora positivament la subvenció rebuda per a executar les obres. «Continuem treballant per poder recuperar el bon estat dels camins del nostre terme», finalitza Muñoz.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí