Agullent reobri el Molí Fariner i llança per Internet les festes de Moros i Cristians de Sant Vicent

0
1368
La delegació va visitar el castell de festes d' Agullent

Jesús Pla, alcalde d’ Agullent: “Les Festes de Moros i Cristians són una bona oportunitat per a vindre a conéixer Agullent”

Agullent reobri divendres que ve, 21 d’abril, l’emblemàtic Molí Fariner de principis del segle XV, coincidint amb l’inici de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Vicent Ferrer, l’Entrada de les quals per primera vegada serà retransmesa en directe per Internet, segons han confirmat la vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho i l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla.

L’alcalde Jesús Pla ha explicat que els nous projectes turístics, impulsats per l’Ajuntament amb ajuda de València Turisme, inclouen la recuperació del Molí Fariner com a seu de la col·lecció museográfica permanent dedicada a l’ofici de moliner i com a allotjament rural, amb cinc habitacions, així com el llançament per Internet de les festes de Moros i Cristians, que enguany tenen a les filaes Ben-Hulem i Berenguers com a màxims protagonistes.

Un dels seus actes centrals, l’Entrada, se celebrarà diumenge, 23 d’abril a partir de les 18:00, i per primera vegada serà retransmesa a través del Facebook Turisme Agullent, via facebooklive, des de la Plaça Major per a potenciar les festes agullentinas. A més, les regidories de Turisme i Festes han convocat la segona edició del Concurs Instagram de Festes de Moros i Cristians d’Agullent entre aquelles fotografies realitzades durant els dies de festes amb l’etiqueta #festesAgullent2017. Les bases íntegres es poden consultar en www.turismeagullent.com.

“Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent són una bona oportunitat per a venir a conèixer-nos perquè integren els dos principals elements de socialització, la banda de Música i les filaes. A més, l’Ajuntament i tot el poble es bolquen en la seua setmana gran. Els bars organitzen la Ruta dels Tapes, la Junta de Festes perfila tots els actes i els festers del Crist organitzaran orquestres en el parc de la Font Jordana”, ha assegurat l’alcalde Jesús Pla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here