Agullent promou la creació d’una xarxa d’escoles infantils que treballen a través de l’art

0
571
Escola infantil la Jordana d'Agullent
Escola infantil la Jordana d’Agullent

De la mà de l’experiència del treball ja realitzat per l’Escola Infantil la Jordana d’Agullent al voltant de l’art es vol impulsar una xarxa de centre d’infantil a la Vall d’Albaida que aprofiten les possibilitats educatives i creatives de l’art. De fet, aquest divendres 27 de maig i dissabte 28 Agullent acull un curs del CEFIRE sobre l’ús del color i l’art com a un llenguatge per a enriquir els coneixements i els aprenentatges del xiquets de 0 a 3 anys.

Tot aprofitant aquestes sessions formatives, s’ha convocat a les escoles infantils de la comarca a la presentació del projecte educatiu ‘Viure la mirada: Arts, xiquets i creativitat’ i que tindrà lloc el 27 de maig a les 18 a l’Auditori Municipal d’Agullent. Segons s’ha explicat des de l’Escola Infantil la Jordana d’Agullent, el projecte té com a objectiu crear una xarxa de centres d’infantil a la Vall d’Albaida que aprofiten les possibilitats educatives i creatives de l’art, i que treballen col·laborativament per a l’intercanvi d’experiències i reflexions, i així aconseguir un enriquiment mutu.

Des del centre agullentí, que es treballa des de fa diversos anys els continguts curriculars mitjans l’art, volen ara compartir l’experiència i crear ponts entre les comunitats educatives de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here