Agullent projecta la renovació de la climatització de la llar de persones jubilades


0
1335
Llar de les persones jubilades d'Agullent

L’actuació, valorada en 38.114 euros, ha estat presentada per part de la corporació al Pla d’Inversions de Cooperació Municipal (PICM) que finança la Diputació de València

L’Ajuntament d’Agullent té previst renovar l’equipament d’aire condicionat del bar i la sala d’activitats de la Llar de les Persones Jubilades d’Agullent. L’actuació, valorada en 38.114 euros, ha estat presentada per part de la corporació al Pla d’Inversions de Cooperació Municipal (PICM) que finança la Diputació de València, de manera que si el projecte és validat per la institució provincial, aquesta n’assumirà els costos.

A més de la renovació del sistema de climatització d’aquest edifici municipal, el projecte presentat a la Diputació també inclou la renovació de la il·luminació, que passarà a ser de tipus led, és a dir de baix consum.

Segons ha explicat Tere Terol, regidora de Salut i Persones Majors, “els actuals equips d’aire condicionat estan envellits i no tenen capacitat suficient per a l’adequació de la temperatura interior del local, ni a l’hivern ni a l’estiu”, comenta. “Per això aprofitant el Pla d’Inversions de Cooperació Municipal (PICM), que ens permet actuar sense revertir els costos a les arques municipals, s’actuarà en l’edifici per a millorar la seua eficiència energètica, tant pel que respecta al sistema de l’aire condicionat, com pel que fa a tot el sistema d’il·luminació, doncs es substituirà l’actual il·luminació pel sistema led”.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, ha explicat que les actuacions previstes a la Llar de les Persones Jubilades contribuiran a la millora energètica de l’edifici, és a dir, a reduir el consum energètic d’aquest equipament públic, i per tant a estalviar en la factura municipal. L’actuació ha estat presentada al Pla d’Inversions de Cooperació Municipal (PICM) 2020-2021, i per tant encara està en tramitació, si bé des de l’alcaldia es calcula que les millores a la Llar de les Persones Jubilades poden estar executades al llarg del primer trimestre de l’any vinent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here