Agullent organitza un cicle de monòlegs i màgia

0
1981
El cicle acabarà el mes de juliol

El ‘Cicle de Monòlegs i Màgia’ seran actuacions gratuïtes que començaran este 23 de març i s’allargarà fins al mes de juliol

Les regidories d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament d’Agullent, amb la col·laboració de diversos bars de la localitat, han organitzat un Cicle de Monòlegs i Màgia que s’encetarà el divendres 23 de març amb l’actuació de la còmica Sil de Castro amb l’espectacle ‘No sois vosotras. Soy yo’ a les 20h a l’auditori municipal. Totes les actuacions d’aquest cicle, una per mes, des de març i fins al juliol, seran totalment gratuïtes.

Si bé l’actuació de Sil de Castro, que serveix per encetar aquest primer Cicle de Monòlegs i Màgia d’Agullent, serà a l’auditori municipal, la resta d’actuacions estan programades als bars de la localitat. A més, totes les propostes incloses al cicle estan protagonitzades per artistes dones, segons comenta la regidora d’Igualtat, Tere Terol. “La idea és fer visible també en l’àmbit artístic, el bon nivell de professionals dones que tenim als escenaris, i així també poder escoltar la interpretació de l’actualitat que fan aquestes còmiques, a través dels seus monòlegs”.

El cicle agullentí inclou un total de cinc actuacions. El divendres 20 l’abril (22:30h) la còmica Patricia Espejo oferirà el seu espectacle ‘Claro que si, guapi’ al bar el Conde. El divendres 11 de maig (20h) la monologuista Carol Tomàs oferirà al bar Ricardo l’espectacle ‘Sin faldas y a lo bonzo!’. A juny, el divendres 29 (23h) el torn serà per a la maga Sofia Vaughan que oferirà l’espectacle ‘Maldita ilusión’ al restaurant Font Jordana. El Cicle de Monòlegs i Màgia d’Agullent es tancarà el dijous 5 de juliol (20h) amb el monòleg ‘Desaparezca aquí’ de la coneguda Patricia Sornosa a la terrassa del bar la Plaça.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Agullent ja compta amb un nou jutge de pau

La regidora de Cultura, Maria Herrero, ha volgut agrair als bars de la localitat la seua col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa, un Cicle de Monòlegs i Màgia que serà d’entrada lliure. ‘En aquest projecte hem aconseguit aglutinar dos objectius. La idea de programar un format molt demandat com els monòlegs i una proposta de màgia, i alhora seguir contribuint, també des de l’àmbit de la cultura, a promoure la igualtat. Des de la regidories de Cultura i Igualtat estem molt satisfetes amb la programació d’aquest Cicle de Monòlegs i Màgia d’Agullent, ja que inclou actuacions de primer nivell’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here