Agullent ja ha rebut 540.000 euros per la construcció del centre de dia, el 90% del projecte


0
830
Maria Josep Amigó ha visitat l'espai on es construirà el centre a Agullent

El cost total de la inversió serà de 600.615 euros i s’aportaran 25 noves places públiques per a este servei

La Diputació ha ingressat ja a l’ajuntament d’Agullent 540.553’11 euros, el 90% del pressupost total de la subvenció, de 600.615 euros, per tal d’avançar amb el projecte de construcció del centre de dia de proximitat per als veïns i veïnes del municipi i la comarca de la Vall d’Albaida. Es tracta d’un projecte emmarcat dintre dels sis centres socials que la Diputació durà a terme amb una inversió biennal total d’11 milions d’euros. La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat el municipi d’Agullent acompanyada de l’alcalde, Jesús Pla, amb qui ha pogut comprovar de primera mà les característiques d’aquest i altres projectes duts a terme amb l’ajuda de la Diputació.

25 noves places públiques

Amb una dotació pressupostària de 600.615 euros al llarg dels exercicis 2018 i 2019, la construcció d’un centre de dia per a persones majors a Agullent farà possible l’oferta de 25 noves places públiques. El projecte es durà a terme sobre els terrenys de l’antic Patronat, al mateix nucli urbà, adquirits pel consistori d’Agullent a la parròquia de Sant Bertomeu.

La parcel·la sobre la qual es construirà va ser adquirida per l’ajuntament amb els Fons del SOM de la Diputació i té una superfície de 523’13 metres quadrats, està situada al Carrer La Torre, al centre del poble i a escassos metres del carrer major i de l’Ajuntament. La idea, tal com ha afirmat l’alcalde, és que “la gent major d’Agullent estiga dins del poble i prop de les seues cases”.

Hi han previstes 25 places i el centre tindrà diferents sales per a l’atenció dels majors segons les seues necessitats (cuina, menjador, sala de tractaments i cures, sala de rehabilitació, vestuaris i dutxes geriàtriques, sala polivalent i pati descobert) a més de les estances comunes i d’administració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here