Agullent invertirà 85.000 euros en millores al parc de la Creu i al carrer Camí del Mig

0
623
Les obres s'executaran amb fons propis de l'Ajuntament d'Agullent

Ambdues intervencions s’assumiran amb fons municipals propis, gràcies al romanent de tresoreria general al pressupost 2018

El ple de l’Ajuntament d’Agullent ha aprovat destinar 60.000 euros dels fons municipals per a la execució d’unes obres de renovació del paviment i el col·lector de pluvials del Parc de la Creu. Així mateix se’n dedicaran 25.000 euros més a la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Camí del Mig.

L’actuació al parc de la Creu es centrarà en la zona baixa del recinte, just a l’àrea que confronta amb les vivendes unifamiliars que hi ha. El projecte té previst renovar el sistema de recollida d’aigües pluvials que hi ha aquesta vorera i que ha vingut donant problemes a les vivendes esmentades, i una vegada renovat, actuar també en la mateixa vorera per tal reemplaçar aquells trams malmesos. Així mateix s’aprofitarà aquesta actuació al parc de la Creu, valorada en 60.000 euros, per a renovar el paviment de la zona central i de l’escala, de lloseta de pedra natural, doncs en alguns trams està malmès.

La corporació municipal, al darrer ple celebrat la setmana passada, també va aprovar invertir 25.000euros en la renovació de la xarxa de sanejament del carrer Camí del Mig. Així doncs, es reemplaçarà part del col·lector d’aigües residuals, ja que l’actual està envellit i té algunes fuites.

Ambdues intervencions s’assumiran amb fons municipals propis, gràcies al romanent de tresoreria general al pressupost 2018, que es pot ara destinar a inversions financerament sostenible per al poble, com ho són aquestes dues actuacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here