Agullent inverteix vora 100.000 € en millorar la mobilitat a peu pels seus polígons industrials

0
3279
L'alcalde d'Agullent ha visitat la intervenció al polígon

En la intervenció es dota d’enllumenat públic i d’una vorera al passeig de l’Havana, l’avinguda del polígon industrial que corre paral·lela a l’autovia A7

El passeig de l’Havana, l’avinguda del polígon industrial que corre paral·lela a l’autovia A7, està essent dotada d’enllumenat públic i d’una vorera per desplaçar-s’hi a peu amb seguretat. De fet, aquesta és una de les obres que l’Ajuntament d’Agullent té en marxa a l’actualitat per a millorar la mobilitat a peu per les zones industrials més consolidades.

El cost global d’aquestes obres de millora de la mobilitat per als vianants és de 98.300 euros, i a més de en l’avinguda de l’Havana, també contemplen una actuació a la part baixa de l’avinguda d’Ontinyent, en concret en el tram comprés entre la via del tren i la rotonda que confronta amb l’empresa Etexa. Cal esmentar que tant les obres de l’avinguda Havana com les de l’avinguda d’Ontinyent estan realitzant-se amb el suport econòmic de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

“L’Ajuntament d’Agullent continua en la seua aposta per millorar i modernitzar els polígons industrials que acull la localitat”, comenta Pau Muñoz, alcalde d’Agullent. “Al 2017 es va executar l’apertura del carrer Canonge Tormo i la vorera de la part alta de l’avinguda d’Ontinyent que van permetre millorar la connectivitat del nucli urbà amb l`àrea industrial. Ara, amb aquesta nova intervenció millorem la connexió vial entre les diferents zones dels polígons més assentats i dotem de faroles l’avinguda de l’Havana”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here