Agullent instal·larà un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics al polígon industrial

0
1005
Enclavament del polígon industrial d'Agullent on s'instal·larà el punt de recàrrega.

El pressupost global de l’actuació és de 10.164 euros, dels quals 6.204 euros estan assumits per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

L’Ajuntament d’Agullent instal·larà a l’accés principal del polígon industrial, a la zona de la rotonda de confluència entre l’avinguda de la Diputació i l’avinguda d’Ontinyent, una estació de recàrrega semi-ràpida per dos vehicles elèctrics simultanis 22+22kw (tipus 2), d’ús públic.

El pressupost global de l’actuació és de 10.164 euros, dels quals 6.204 euros estan assumits per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE, que ha concedit a l’ajuntament una subvenció per a aquesta finalitat.

L’Ajuntament d’Agullent es va sumar al 2020 al Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES), i això implica implementar mesures, també des de l’àmbit local, per tractar de mitigar el canvi climàtic. Segons explica Pau Muñoz, alcalde d’Agullent: “les localitats signants ens comprometíem a actuar per a recolzar la implantació de l’objectiu europeu de reducció dels gasos d’efecte d’hivernacle en un 40% per a 2030. Per això, en la mesura de les nostres possibilitats, anem a anar prenent mesures en aquest sentit, com la creació d’aquesta primera estació de recàrrega”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here