Agullent inicia un taller sobre les obligacions de les associacions

0
468
Ajuntament d'Agullent
Ajuntament d’Agullent

L’Ajuntament d’Agullent ha organitzat per al dissabte 12 de novembre de matí un taller pràctic de quatre hores dirigit a associacions i a persones que vulguen crear-ne una, titulat ‘Obligacions documentals i procedimentals de les associacions’.

L’objectiu del taller pràctic és donar instruments a les associacions perquè sàpiguen com organitzar el seu arxiu, identifiquen i classifiquen els documents obligatoris, coneguen com fer els tràmits per a posar al dia la seua documentació i averiguen per quines vies han d’adreçar-se a l’administració.

El taller serà pràctic, doncs de fet les associacions s’han de portar la seua documentació per a treballar sobre la seua pròpia casuística, i serà impartit per personal del Centre de Recursos per a Associacions-Fundació Horta Sud, especialistes en el moviment associatiu.

El taller es realitzarà el dissabte 12 de novembre de 9,30 a 13,30h a les instal·lacions de la Casa de la Cultura d’Agullent. És gratuït per als membres de les associacions locals, i té un cost de 3 euros per a representants d’associacions de fora d’Agullent.

Les places per a participar al taller són limitades. La inscripció ja està oberta, i es pot formalitzar a la Casa de la Cultura d’Agullent (96.290.74.72).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here