Agullent inicia les obres per a la remodelació integral de la plaça d’Espanya

0
1800
Imatge de l'inici de les obres a Agullent

La intervenció incrementarà la zona verda, augmentarà les àrees de jocs infantils, millorarà els accessos al parc i integrarà el parc amb la trama urbana

La setmana passada van començar a Agullent les obres de remodelació integral del parc de la plaça d’Espanya, que tenen com a objectiu redistribuir els espais per a incrementar la zona verda, augmentar les àrees de jocs infantils, millorar els accessos al parc i integrar el parc amb la trama urbana que l’envolta.

Aquests són els quatre grans objectius del projecte de remodelació integral de la plaça d’Espanya que s’ha iniciat aquest mateix dilluns amb el trasllat i reubicació d’alguns dels arbres de la plaça a altres zones, com per exemple les moreres i magnolis a les àrees verdes dels polígons i els llorers a la zona del Fornet de la Neu.

Segons ha explicat Jesús Pla, alcalde d’Agullent, el projecte preveu redistribuir els espais del parc, que té una superfície d’aproximadament 1.000 m², de manera que en línies generals la meitat del parc es destinarà a zona verda, amb gespa i arbres, un altre 25% estarà destinat a espais de joc i l’altre 25% restant a zones amb paviment de formigó imprès, per a garantir els recorreguts a peu a través del parc sense haver de passar per les àrees de terra. A nivell visual, el canvi més significatiu de la plaça es produirà a la zona que confronta amb el carrer Vicent A. Espí, on s’eliminarà l’actual escalinata, molt vertical.

Les obres tenen un cost de 146.422 euros i les sufragarà íntegrament la Diputació de València a través del programa SOM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here