Agullent inicia la segona fase de les obres de remodelació del poliesportiu municipal

0
549
poli agullent
A les noves sales es podrà practicar spining, aeròbic i gimnàstica

L’Ajuntament d’Agullent està realitzant obres de remodelació del poliesportiu municipal amb el qual, segons s’informa des del consistori, es crearan a la primera planta diverses sales polivalents i un gran gimnas. Esta intevenció s’inclouen dins els Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació que finançaran 51.960 euros dels 132.995 que costarà el total de les obres.

La intervenció és la segona fase de les obres de modernització d’este edifici després de que recentment s’actuara a la planta baixa on es van habilitar noes sales de dutxes i vestuaris, i que també va renovar íntegrament el bar-restaurant.

Les obres que actualment s’executen afecten al primer pis d’este edifici que es va construir en els anys 80 i que “era necessari condicionar a les noves necessitats esportives” segons afirma el regidor d’Esports, Vicent Cerdà. Així es pretén adequar este nivell del poliesportiu per a pràctiques com ‘spinning’, aeròbic o la gimnàstica rítmica.

Cerdà manifesta que este és “un dels projectes que ens vam plantejar a l’iniciar la legislatura” pel qual es pretenen modernitzar les instal·lacions. No obstant el responsable d’esports també afegeix que “seguirem treballant per millorar el recinte del poliesportiu municipal i continuarem realitzant les intervencions necessàries per a fer més còmoda la pràctica esportiva, amb xicotetes actuacions com per exemple les que ja vam fer a la pista de frontó o al futbet”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here