Agullent inicia esta setmana les obres de modernització del carrer València

0
1024
Les obres se centren especialment en les millores d'espais públics

L’actuació suposa una inversió de quasi 60.000 euros i inclou l’eliminació de la rotonda i la remodelació de les illetes que existeixen en la confluències d’avinguda de la Vall d’Albaida i el carrer València

Les obres de modernització del carrer València i de la rotonda que li dóna accés està previst que s’inicien esta setmana. Una intervenció urbanística que es durà a terme gràcies al pla subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), adscrit a la Conselleria d’Economia Sostenible.

El carrer València, situat a l’entrada d’Agullent des d’Albaida, és un tram de via amb diverses naus adossades que es van executar com una prolongació a la trama urbana fa més de 50 anys. La intervenció que s’ha projectat pretén millorar el paviment d’aquest carrer, el seu enllumenat i permetrà la creació de voreres.

L’actuació, valorada en 59.000€ (41.000€ a càrrec de la subvenció del IVACE) també inclou l’eliminació de la rotonda i la remodelació de les illetes que existeixen en la confluències d’avinguda de la Vall d’Albaida i el carrer València, ja que dificulten els girs dels vehicles de grans dimensions que circulen per aquesta xicoteta zona industrial. Aquesta és una de les obres que es realitzaran a les zones industrials d’Agullent gràcies a les ajudes econòmiques de l’IVACE.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here