Agullent impulsa la creació d’una guia de comerços i serveis a la web municipal

0
1209
Ajuntament d'Agullent.

Pretén ser una base per a futures accions de suport i dinamització online del xicotet teixit econòmic local

L’Ajuntament d’Agullent ha posat en marxa una Guia de Comerços i Serveis a la web municipal www.agullent.es amb la idea que siga un primer aparador del teixit econòmic local, especialment dels xicotets comerços i serveis.

Tot i que la guia ja compta amb una quarantena d’activitats d’alta, encara en queden moltes per estar-hi presents, per això s’està contactant amb els comerços i serveis locals, perquè puguen donar-se d’alta en la guia a través d’un formulari.

“Estem començant la casa pels fonaments. La idea de la guia no acaba en ella mateixa, sinó que és un primer pas per a futures accions, doncs la guia a més de ser un xicotet aparador online, és la base sense la qual no podem planificar d’altres iniciatives. Sabem que les nostres pimes ja tenen la seua pròpia presència en internet, però en el cas dels comerços locals i autònoms és més complicat per a ells. La situació pots Covid19 ens obligarà a readaptar-nos a tots, perquè ja està canviant la nostra manera de relacionar-nos i comprar, i en eixe sentit volem estar donant un colp de mà al nostre teixit econòmic”, comenta Pau Muñoz, alcalde d’Agullent. “La guia és un primer graó i a partir d’ací avançarem cap a altres fites, sempre tenint molt en compte l’opinió dels implicats”.

En el mateix formulari online que serveix per a donar-se d’alta a la guia, l’ajuntament aprofita per recaptar l’opinió dels interessats sobre la necessitat o no que tenen de formació, la conveniència o no de crear una associació que aglutine comerços i serveis locals, i a més els convida a oferir d’altres suggerències que vulguen fer aplegar. Tota la info de la guia, així com donar-s’hi d’alta o modificar alguna dada ja existent, es troba a la web www.agullent.es.

Aquesta acció està emmarcada dins del programa de reactivació econòmica i suport al teixit local ‘Agullent Suma’, que està impulsant l’Ajuntament d’Agullent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí