‘Agullent Exprress’, nou concurs de micrometratges per donar a conéixer la localitat

0
511
Cartell del concurs de micrometratges d'Agullent
Cartell del concurs de micrometratges d’Agullent

Menys de 60 segons per a referir-se a la paraula “arbre”, amb eixa base es presenta ‘Agullent Express‘ un nou concurs de micrometratges impulsat per la regidoria de Turisme i Joventut que té com a objectiu fomentar la creativitat i oferir l’oportunitat als creadors audiovisuals d’apropar-se a conèixer el poble.

Per participar cal inscriure’s a través del formulari que hi ha a la pàgina de Facebook Turisme Agullent, on també hi ha penjades les bases íntegres. Es dóna fins al dia 30 de juny del 2015 per penjar el seu curt a la pàgina de Facebook Turisme Agullent. De l’1 de juliol al 15 de juliol, tot els seguidors d’esta pàgina podran visionar i votar els vídeos a concurs. Els 10 curts més votats al Facebook passaran a ser finalistes i un jurat determinarà els guanyadors del concurs, que es donaran a conèixer a finals de juliol del 2015.

El concurs estableix tres premis, amb recompenses en metàl·lic, estades per a dues persones durant dues nits a la localitat, i altres guardons com sessions d’spa i lots de productes locals. El concurs de micrometratges compta amb la col·laboració de les cerveses artesanes i ecològiques Lluna i del Centre de Teràpies Naturals Mara.

“L’Agullent Express naix amb la voluntat de continuar fomentant l’art i la creativitat audiovisual, com ja ho fa el Concurs de Curtmetratges Acurta’t, que enguany aplega a la seua sisena edició, però alhora amb la idea de fer conèixer Agullent com a destí turístic, més enllà de les comarques més properes”, comenta Rosa Albert, regidora de Turisme. “Enguany la paraula clau del concurs, al voltant de la qual s’ha de crear el micrometratge és “arbre”. Cada any eixa paraula canviarà perquè així siga un concurs dinàmic. Esperem que a la proposta agrade, i que comptem amb molts participants”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here