Agullent alliberarà 50 llibres per diferents punts de la localitat dins la iniciativa ‘BookCrossing’

0
521
Agullent deixarà llibres repartits per diversos indrets

Aquest dilluns 15 de juliol comença aquest iniciativa de foment de la lectura entre els veïns

Un total de 50 llibres seran distribuïts aquest dilluns 15 de juliol per diferents indrets d’Agullent amb objectiu que aquelles persones que ho desitgen se’ls puguen endur a casa, llegir-los i tornar a alliberar-los perquè puguen ser gaudits per altres lectors.

La iniciativa prové de la Biblioteca Municipal d’Agullent i els llibres, que procedeixen de donacions, s’han registrat al projecte BookCrossing, un club de lectura a internet que no té límits geogràfics. Cadascun dels 50 exemplars té un número d’identificació a la web de BookCrossing, i la idea és que les persones que llisguen el llibre, entren a eixa web i a través d’aquest codi puguen fer un comentari sobre el llibre que han llegit. Després d’haver-lo llegit, i perquè continue la roda de lectors, el llibre ha de tornar a ésser “alliberat” on la persona desitge.

“La idea de fons és fomentar la lectura i intentar que els llibres tinguen una vida útil més llarga, doncs a l’anar passant de mà en mà, cada exemplar pot ser llegit per moltes persones. De manera que a través d’una cadena de lectors els llibres van viatjant, fins i tot geogràficament” comenta Maria Herrero, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent. El mig centenar de llibres que el dilluns es distribuiran per la localitat han estat seleccionats de donacions realitzades a la Biblioteca d’Agullent, “és a dir, que ja van ser donats amb la idea de ser compartits. Hi ha títols tant per a adults com adreçats al públic juvenil i infantil. Així que esperem que agrade la iniciativa”, afegeix la regidora.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Agullent col·labora en l'edició d'un llibre sobre la figura del cardenal Reig, nascut a la localitat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here