Agullent donarà vals de 60 € bescanviables als comerços locals a tot l’alumnat beneficiari de beques menjador

0
1657
Ajuntament d'Agullent.

La mesura és complementària als vals que està entregant la Generalitat als alumnes becats només al cent per cent, i amb ella es donarà cobertura al total de l’alumnat becat

La regidoria de Benestar Social d’Agullent atorgarà una ajuda de 60 euros mensuals a l’alumnat agullentí beneficiari de la Beca Menjador al CEIP Sant Vicent Ferrer, independentment de la baremació. “És a dir, tant pels alumnes que habitualment reben el 100% de la beca de menjador, com pels que reben un tant per cent inferior, per a tots ara l’ajuntament els atorgarà un val mensual de 60€, els mesos de maig i juny, per a compres de menjar en els comerços locals”, explica Maria Mora, regidora de l’àrea.

La mesura és complementària als vals que està entregant la Generalitat als alumnes becats només al cent per cent, i amb ella es donarà cobertura al total de l’alumnat becat. “Hem de tindre en compte que moltes famílies en una situació econòmica ja vulnerable abans del Covid19, ara tenen una situació encara més difícil”, remarca la regidora de Benestar Social.

La mesura beneficiarà a 35 alumnes de CEIP Sant Vicent Ferrer i tindrà un cost per a les arques municipals de 4.200€. Els vals de 60 euros mensuals només seran bescanviables per compres als comerços d’alimentació d’Agullent, de manera que la mesura a més contribuirà a injectar activitat econòmica al teixit comercial local.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí