Agullent convoca una nova edició dels Premis Extraordinaris als expedients acadèmics

0
550
Nucli urbà d'Agullent

L’Ajuntament d’Agullent ha convocat una nova edició dels Premis Extraordinaris als Millors Expedients Acadèmics, amb la finalitat de reconèixer l’esforç i el treball de l’alumnat resident a Agullent.  Hi poden optar els joves del poble que al curs 2019/2020 hagen finalitzat els estudis d’Educació Secundària Obligatòria, Cicles Formatius o Batxillerat.

Segons ha explicat el regidor d’Educació, David Albert, s’estableix un únic premi per cada nivell educatiu, i es poden presentar a la convocatòria els alumnes empadronats a Agullent, que tinguen una nota mitjana igual o superior a 8,50. Per a poder optar al premi s’hauran d’haver cursat ja tots els cursos que conformen el nivell educatiu pel qual s’opta al premi, en un centre públic.

La convocatòria per a poder optar als premis d’enguany s’ha obert ja, i el lliurament dels guardons, que són unes beques en metàl·lic, es farà al mes d’octubre. La dotació dels premis és de 150 euros per al millor expedient d’Educació Secundària Obligatòria, de 250 euros per a l’alumne amb millor nota dels Cicles Formatius, i de 300 euros per al millor estudiant agullentí de Batxillerat.

Els Premis Extraordinaris als Millors Expedients Acadèmics d’Agullent es van crear l’any 2012 i des de llavors s’han convocat anul·lament ininterrompudament. Les bases íntegres es poden consultar a la web municipal www.agullent.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here