Agullent convoca un concurs de portades de Festes de Moros i Cristians

0
1263
Marcela Sirvent i Vicent Soler

Vicent Soler Vidal, de la filà dels Berenguers, ha sigut nomenat nou president de la Junta de Festes en substitució de la fins ara presidenta, Marcela Sirvent Porta

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha convocat el concurs bianual de Portades de Festes de Moros i Cristians, del qual eixiran les portades dels llibres de festes del 2018 i 2019. Els interessats en participar a aquest concurs tenen de temps fins al 12 de gener per a entregar els seus treballs, que podran estar executats en qualsevol tècnica artística, això sí, sense emprar colors daurats, platejats o fluorescents. Per suposat, les fotografies, imatges o dibuixos que apareguen a la portada hauran d’estar relacionats amb el poble d’Agullent i la seua festa, i l’original caldrà que porte el lema : Agullent abril 2018.

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent nomenarà a un jurat format per persones relacionades amb el món de la cultura, i este jurat serà l’encarregat de decidir els treballs guanyadors. Amb totes les obres presentades s’organitzarà una exposició. La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha mantés la dotació econòmica dels premis del concurs, que atorga un primer premi de 400 euros i un segon de 200 euros. Les bases íntegres del concurs estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament d’Agullent www.agullent.es.

Canvi de junta i de president

La convocatòria del concurs de portades va de la mà de la nova Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent, renovada parcialment aquest estiu. Vicent Soler Vidal, de la filà dels Berenguers, ostenta ara el màxim càrrec de la junta en substitució de la fins ara presidenta, Marcela Sirvent Porta.

La nova junta té previst seguir amb la feina feta realitzada per l’equip anterior, doncs segons explica el nou president, Vicent Soler, “ara és prompte per a pensar en novetats. Ara és el moment de seguir amb la feina feta, que ha eixit bé, i amb el temps ja es valoraran si fan falta noves propostes, sempre comptant amb el parèixer de les filaes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí