Agullent convoca ajudes per a la compra de bicicletes elèctriques, urbanes i kits de conversió

0
1521
Bicicleta elèctrica.

L’import de la subvenció serà de 300 euros per la compra de kits de conversió de bicicletes en elèctriques i per la compra de bicicletes elèctriques, i de 100 euros per la compra de bicicletes urbanes

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent ha llançat per segon any consecutiu una línia d’ajudes econòmiques destinades a la compra de bicicletes elèctriques, bicicletes urbanes i kits de conversió de bicicletes en elèctriques. Des de ja mateix i fins el proper 23 de novembre les persones empadronades a Agullent poden sol·licitar aquestes ajudes.

“L’objectiu de fons de les ajudes és promoure la millora en la mobilitat urbana a Agullent, i els seus consegüents efectes beneficiosos tant per al medi ambient del municipi com per a la salut del nostre veïnat”, comenta David Albert, coordinador de l’àrea de Medi Ambient. “Poc a poc estem treballant, per en la mesura de les nostres possibilitats, encetar línies d’acció vinculades amb la responsabilitat social i en generar canvis socials, tal i com la pròpia ciutadania ens va marcar en el Pla Estratègic Participatiu d’Agullent”

Segons les bases, d’aquesta segona edició de les ajudes municipals, podran sol·licitar esta subvenció totes les persones que figuren empadronades a Agullent, si bé només es podrà beneficiar una persona de cada unitat familiar. També podran ser beneficiàries les persones jurídiques que acrediten tindre el seu domicili social o establiment obert a Agullent. Pel que fa a l’import de la subvenció serà de 300 euros per la compra de kits de conversió de bicicletes en elèctriques i per la compra de bicicletes elèctriques, i de 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. Això sí, l’import de la subvenció serà com a màxim del 50% del cost derivat de la compra del bé objecte d’aquesta subvenció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí