Agullent comença les festes a Sant Vicent Ferrer amb la representació teatral del Miracle

0
958

Miacle Sant Vicent Agullent
Escena del la representació del Miracle

Esta vesprada els veïns d’Agullent podran gaudir novament de la tradicional representació teatral del Miracle de Sant Vicent que realitzaran el grup amateur l’Altet de l’Aire a la Sala Multiusos a partir de les 20,30h.

Esta peça teatral es representarà per segon any consecutiu després de deu d’absència; conté en la seua primera part diferents escenes de la vida quotidiana d’Agullent cap a l’any 1600 que acaben amb l’arribada de la pesta, en la segona part serà quan s’escenifique la realització del Miracle amb el qual es va aturar l’avanç d’esta epidèmia a la localitat.

Esta vesprada tindrà lloc també a les 18,30h una partida de pilota valenciana mentre que la jornada es tancarà a les 23,30h amb la Nit de Dansades que comptarà amb la participació del Grup de Danses de Tavernes de la Valldigna. Demà diumenge es farà a les 23h el Festival de bandes a la Paça Major amb la participació de les bandes Agrupació Musical la Banda d’Alfarrasí i Agrupació Musical d’Agullent.

Les celebracions del Miracle de Sant Vicent Continuarán el pròxim dijous amb el Dia de les Fogueretes, esta tradició consisteix en una pujada a l’ermita a les 23h amb torxes i fanalets per celebrar el miracle. Des de l’Ajuntament d’Agullent s’afirma que és «la romeria nocturna més antiga del País Valencià».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí