Agullent celebra dissabte el Dia del Miracle amb la seua centenària ‘Dansà popular’

0
673
La Dansà d'Agullent és el principal atractiu de la jornada

Al ritme del tabalet i de la banda de música, les balladores i els balladors van eixint a la plaça per entrecreuar-se, mentre els espectadors conformen un gran cercle, asseguts i en peu, al voltant de la plaça

Castells inflables d’11 a 14 hores a la Font Jordana, mascletà, cercavila i d’altres actes conformen la programació d’aquest dissabte 2 de setembre a Agullent, Dia del Miracle. Però entre els actes més destacats està la centenària Dansà Popular, que tindrà lloc a partir de les 23:30 hores a la plaça Major.

Al ritme del tabalet i de la banda de música, les balladores i els balladors van eixint a la plaça per entrecreuar-se, mentre els espectadors conformen un gran cercle, asseguts i en peu, al voltant de la plaça. Tot espectacle de vistositat.

Abans i després de la Dansà però, els protagonistes seran els festers del Crist, que s’encarregaran prèviament de fer una Serenata al Crist de la Salut (23h) i, en acabar la dansà popular de fer l’Arbolà per alguns carrers de la localitat. La festa continuarà a la Font Jordana amb l’actuació de l’Orquestra Gravity.

També cal esmentar que per la vesprada, i a la mateixa plaça Major, tindrà lloc la Dansà infantil.

Diumenge Dia del Crist

Els actes de les Festes del Miracle continuen el diumenge 3 de setembre amb una jornada dedicada especialment al Crist de la Salut, que inclou, misses, cercavila, mascletada, processó i un castell de focs d’artifici per a tancar les festes que tindrà lloc a les 22h a la plaça d’Espanya. A banda hi haurà activitats infantils pel matí i migdia a l’esplanada de l’antic Molí Fariner, com una sessió de Contes del Món a les 12:30h. En cas de pluja el contacontes, i el taller de fer titelles de dit que es farà prèviament, es traslladaran a les instal·lacions de la llar de jubilats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here