Agullent cedeix a Conselleria el centre de dia per a persones majors dependents perquè el gestione

0
806
Ajuntament d'Agullent.

La Generalitat accepta la cessió del centre que permetrà ampliar els serveis públics assistencials oferits per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

La Generalitat ha incorporat al seu catàleg de béns immobles un centre de dia per a persones majors dependents a Agullent, la cessió gratuïta dels quals ha sigut realitzada, mitjançant mutació demanial, per l’ajuntament de la localitat.

El passat 4 d’abril el consistori d’Agullent va aprovar la cessió gratuïta del centre de dia, situat al carrer de la Torre número 5, en favor de la Generalitat per a la seua gestió, que va ser acceptada al juny per part de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El centre de dia queda ara incorporat als béns de la Generalitat i permetrà ampliar els serveis públics assistencials oferits per part del departament de Polítiques Inclusives a les persones majors dependents d’Agullent i de la Vall d’Albaida.

L’immoble s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa, amb la condició que la Generalitat ha de mantindre el destí de l’immoble com a residència i centre de dia per a persones majors dependents.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’immoble de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí