Agullent aprova un pressupost municipal per al 2019 que frega els 2 milions d’euros

0
1803
Ajuntament d'Agullent.

El govern municipal explica que a més de mantindre la línia de contenció també es compta amb ajudes als col·lectius locals

El plenari de l’Ajuntament d’Agullent va aprovar aquesta setmana el pressupost municipal per al 2019 que ascendeix a 1.990.258 euros. Des del govern municipal afirmen que es tracta d’uns comptes que “tot i que continuen en la línia de la contenció de la despesa corrent i l’optimització de recursos, possibiliten que àrees com Joventut o Cultura augmenten la seua partida per a activitats, i que es mantinguen iniciatives com les beques per als estudiants de l’Escola de Música d’Agullent que fan estudis reglats o la continuïtat dels programes de benestar social així com d’activitats específiques per a la tercera edat”.

D’una altra banda afigen que “a més de mantindré la línia d’ajudes a la rehabilitació del centre històric, els pressupostos del 2019 permeten la creació d’una nova línia de subvencions destinada a l’adquisició de bicicletes elèctriques per part del veïns de la localitat, amb 3.000€ de fons. També des de la regidoria de Medi Ambient s’impulsarà una campanya d’esterilització de les colònies felines”.

A més els pressupostos 2019 també garanteixen el suport econòmic a entitats com l’Agrupació Musical d’Agullent, l’Escola de Pilota, la Junta de Festes de Moros i Cristians, el projecte Trèvol o el Club de Futbol de l’Agullent, perquè desenvolupe , entre d’altres, la seua escola esportiva. A més, l’Ajuntament d’Agullent subvencionarà la instal·lació d’un desfibril·lador al camp de futbol municipal ‘Juan Vidal’, en el qual al 2019 es construirà una coberta per a les grades, mitjançant la línia d’ajudes d’Inversions Financerament Sostenibles. A través d’aquesta línia d’ajudes de la Diputació de València també es durà a terme la millora urbanística del vial d’accés a la localitat des d’Albaida i la pintura de la façana de l’ajuntament.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El govern de Xàtiva destaca el "creixement exponencial" de les partides per a polítiques socials dels pressupostos 2019

Al llarg del 2019 també s’executaran d’altres inversions d’envergadura a la localitat com la construcció del Centre de Dia de Majors, millores en camins rurals, l’ampliació del cementeri municipal o les millores al CEIP Sant Vicent Ferrer i a l’Escola Infantil La Jordana, totes elles finançades per administracions supramunicipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here