Agullent adquirirà el Patronat amb ajuda de la Diputació per destinar-lo a finalitats socials

0
1006
Maria Josep Amigó i Jesús Pla, a Agullent

Durant el present exercici 2017 es produirà l’adquisició dels terrenys, i al llarg dels propers anys es construiran les infraestructures

El municipi d’Agullent farà servir part dels recursos econòmics aportats per la Diputació de València a l’adquisició del solar i immoble del Patronat, per poder destinar aquest espai a diferents iniciatives de caràcter estrictament social. Així ho ha traslladat l’alcalde de la localitat, Jesús Pla, a la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, durant la visita efectuada a aquest municipi de la Vall d’Albaida per a conèixer de primera mà les inversions realitzades amb els recursos provincials.

El consistori d’Agullent porta diversos anys treballant en la planificació d’aquest projecte, basat en primera instància, en l’adquisició del solar i l’immoble, actualment titularitat de l’església. Al llarg del present exercici, el consistori procedirà a la compra dels terrenys amb part dels fons cedits per la Diputació de València. I ja durant els propers anys es procedirà a la construcció de diferents infraestructures socials.

L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, ha explicat que aquest “constitueix un projecte social ampli per al municipi, en el qual venim treballant des de fa molt de temps”, ha indicat. “Durant el present exercici 2017 es produirà l’adquisició dels terrenys, i al llarg dels propers anys es construiran les infraestructures que serviran perquè les persones majors i la ciutadania, en el seu conjunt, gaudisquen d’una millor qualitat de vida en qualsevol moment de la seua etapa vital”, ha detallat l’alcalde.

Recuperació del Barranc de la Canadella

Durant la seua estada a Agullent, la vicepresidenta ha tingut ocasió de visitar diferents intervencions executades amb fons provincials. Entre aquestes, destaquen els treballs d’adequació i insonorització realitzats a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, i la millora de les condicions acústiques de la Llar del Jubilat i del local de la Font Jordana, als quals s’han destinat 49.852 contemplats al PPOS de 2016. S’ha procedit a la pavimentació d’un tram del carrer Mestre Tormo de la localitat, amb una inversió de 58.295 euros; així com la remodelació de la façana i el sostre de l’alberg de l’Ermita de Sant Vicent (50.000 euros), un enclavament que durant els mesos d’estiu acull a centenars de xiquets i xiquetes que gaudeixen d’aquest entorn.

Així mateix, també amb recursos de la Diputació de València, s’ha procedit a la recuperació de l’entorn del llit del Barranc de la Canadella. Unes actuacions que han comptat amb l’aprovació de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i que han permès posar fi als problemes d’evacuació d’aigües que havia generat la colmatació d’aquest barranc, a més d’aconseguir resoldre favorablement el contenciós que havia ocasionat aquesta actuació, i sense causar cap tipus de perjudici econòmic per al municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here