Agullent llança el segon Pla d’Ajudes a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric

0
1854
Agullent

Per a este 2017 s’han pressupostat 75.000 euros, després de que en 2016 s’actuara en 10 habitatges d’agullent a través d’este pla

L’Ajuntament d’Agullent ha destinat 75.000€ per a la segona edició del Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent. Unes ajudes provinents als 100% de fons municipals, “que són viables donada l’ordenada gestió pressupostària de l’Ajuntament d’Agullent”, asseguren des del consistori.

Tot i que el termini per a presentar-se a les ajudes s’obrirà a partir de la publicació al BOP de la convocatòria, les bases de les ajudes ja estan publicades a la web municipal www.agullent.es perquè les persones interessades en acollir-s’hi, ja les puguen consultar.

El Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals al Centre Històric d’Agullent és un paquet d’ajudes de fons municipals que permet als propietaris obtindre subvencions per actuar de manera global en les vivendes, o parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més també hi ha una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.

Al 2016 es va llaçar la primera edició del Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del Centre Històric d’Agullent al qual s’hi van acollir 10 vivendes. Entre totes elles van efectuar obres al centre històric per valor de 91.680,61€, dels quals l’ajuntament en va finançar un total de 29.310€.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here