Agricultura destina 1,3 milions a pagar interessos de la moratòria dels prèstecs dels viticultors valencians

0
860
Vinya
Es pagarà un màxim de 7.500 euros per cada viticultor

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentaciuó va a destinar més d’1.350.000 euros en audes per fer front al pagament dels interessos derivats de la moratòria de dos anys en prèstecs als viticultors de la Comunitat Valenciana per la modernització d’explotacions i instal·lació de joves agricultors, emmarcades en els Programes de Desenvolupament Rural.

Segons s’informa des de la Generalitat l’objectiu d’estes subvencions és “facilitar la continuïtat de l’activitat productiva i ampliar la situació financera de les explotacdions agràries en el sector vitivinícola”. D’esta forma la conselleria assumirà mitjançant el pagament dels interessos dels prèstecs els dos pròxims anys, “el que permetrà que els agricultors del sector del vi puguen tornar l’import en un termini de quatre anys” indiquen des del Consell.

Estes ajudes compten amb un finançament íntegre de la Generalitat i van dirigide a les explotacions vitícoles que hagen rebut ajudes estructurals abans de l’1 de gener de 2009 i els propietaris de les quals tinguen un o més prèstecs pendents, així com amortitzacions anuals del capital d’un import superior a 2.000 euros.

Els viticultors podran sol·licitar estes ajudes fins el pròxim 15 de gener de 2010, i podran rebre com a màxim cada beneficiari un total de 7.500 euros en un període de tres exercicis fiscals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here