‘Adopta’ aconsegueix que quatre gossets compten amb noves famílies

0
1063
Un dels moments del festival.

Una bona experiència, tant pel públic que es va acostar com pels resultats finals en adopcions de mascotes. El I Festival ‘Adopta’ celebrat a Benissa va suposar fins a quatre adopcions dels vora deu gossets que va presentar la protectora Akira, una de les entitats organitzadores de l’esdeveniment solidari, junt amb Adopta Bèrnia – Benissa i el mateix Ajuntament local.

El festival va suposar moltes activitats que giraven entorn dels animals abandonats, permitent l’oportunitat de mostrar més de prop el treball que realitzen aquestes dues associacions, en un ambient familiar, amb les atraccions pels més menuts, una food truck, servei de barra i molts jocs dirigits al públic infantil.

A partir de les 16.30 h es va realitzar el concurs de mascotes, guanyat per Lola, la gosseta de Pere, un dels participants. Lola serà la imatge de la nova platja canina de Benissa, obtenint a més una sessió fotogràfica.

La responsable de Sanitat de l’ajuntament de Benissa, Carol Ivars, va expressar la seua satisfacció després d’aquesta primera edició, ja que “pensem que pot tindre continuïtat en els pròxims anys, vista la resposta del públic assistent”.

La regidora va voler agrair el gest de les persones que varen adoptar als gossets, “donant-los aquesta segona oportunitat”, destacant que “les mascotes no han de ser vistos com un regal, sinó com un membre més de la família”, afegint a més que “cal insistir amb la importància de la castració per evitar els futurs i injustos abandonaments”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí