ADN Morvedre es disoldrà, deixant pas a la candidatura de Podemos en les eleccions de Sagunt

0
888
Imatge d'una assemblea d'ADN Morvedre

La formació va nàixer vinculada al partit de Pablo Iglesias, però ara els seus membres no descarten crear un nou partit independent per presentar-se a les eleccions

La asamblea de ADN Morvedre ha aprovat la seua disolució com a formació, fet que en principi deixa pas a la candidatura de Podem a les eleccions municipals de maig a Sagunt, ja que esta formació estava vinculat des del seu naixement al partit morat.

Els 140 inscrits que van participar en l’assemblea el passat dissabte van prendre esta decisió, però no obstant això podria suposar un canvi de etapa, ja que en una altre moment decidiran si es crea una nova força política per les pròximes eleccions desvinculats del partit de Pablo Iglesias: “no volem que se’ns vincule més amb Podemos”, ha manifestat el secretari general d’ADN Morvdre, el regidor d’Urbanisme Pablo Abelleira.

La fi d’ADN Morvedre va ser avançada quan Podemos va anunciar primàries per a confeccionar candidatura a Sagunt. A més a esta candidatura va concórrer un dels tres regidors d’ADN a l’Ajuntament, Sergio Moreno, va anunciar que es presentava a les primàries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here