Adif licita 1,6 milions en materials per a la construcció del ramal d’accés ferroviari al port de Sagunt

0
1745
Imatge del traçat del projecte a Sagunt.

S’ha licitat el contracte de subministrament, apilament i transport de 16.000 Tn de balast i el de subministrament i transport d’un total de 1.140 Tn de carril

Adif avança en la fase preliminar per al començament de les obres destinades a la renovació de l’accés ferroviari de mercaderies al port de Sagunt (València) i les millores en la seua connexió amb el Corredor Mediterrani i el Corredor Cantàbric-Mediterrani.

En aquest sentit, Adif ha licitat el contracte de subministrament i transport de 16.000 Tn de balast (material petri que serveix de manteniment a l’estesa fèrria), per un import de 698.354,89 euros (IVA inclòs).

Igualment, la companyia ha aprovat l’adjudicació, per import d’1.064.344,8 euros (IVA inclòs), del contracte de subministrament i transport de carril a l’empresa ArcelorMittal España. Aquest contracte contempla el subministrament i transport de 1.140 Tn de carril, de les quals 1.040 Tn seran en barra de 270 m i 100 tones en barra elemental de 18 m.

Tots dos contractes comprenen, a més de la fabricació de subministraments, les operacions d’apilament en fàbrica i la càrrega i transport fins als punts d’apilament en els llocs que es determinen per part l’obra.

Aquests materials es destinaran al nou traçat projectat en via única electrificada d’ample mixt (dotada de tercer fil) fins a les instal·lacions auxiliars del port. La zona d’actuació comprén un total de 5,6 km de longitud de plataforma ferroviària en el qual es construiran dos ramals diferenciats, que conflueixen en un tercer, i que constitueixen els enllaços per a l’accés de la línia València-Tarragona pels costats sud i nord cap al port.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here