Adif deixa oberta la possibilitat de negociar que el tren no divideixca l’Alcúdia de Crespins

0
782
Roberto Granero (alcalde) i Pepe Garrigós (regidor d'Hisenda)
Roberto Granero (alcalde) i Pepe Garrigós (regidor d’Hisenda)

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha restablert les negociacions amb Adif per tal d‘evitar que el tren partisca en dos parts la localitat. El passat 26 de gener l’alcalde i el vicealcalde, Roberto Granero i Pepe Garrigós, junt amb el regidor d’Urbanisme, Pedro García León, el regidor Antonio Cerdà (PP) i Carlos Cabello, representant de la plataforma ciutadana, es van reunir amb el Director de Construcció d’Adif Jaime Martínez Real.

En la reunió, que es reclamava des de principi de legislatura, es van respondre alguns dels dubtes que plantejava insistentment el consistori i es va reconéixer per part d’Adif que el projecte encara no està tancat i admet propostes, encara que insisteixen que no és viable tecnicament la proposta de supressió del pas a nivell de 2011.

La delegació de l’Alcúdia de Crespins assegura que Adif «pareix amb estos gestos voler escoltar la voluntat de tot un poble i deixa la porta oberta a una solució bona per a tots».

L’antiga proposta d’Adif i l’ex alcalde Javier Sicluna (PP) consistia a unir les vies suprimint el pas a nivell actual de l’estació. Construir un mur trencant en el poble en dos i fer una passarel·la elevada per a vianants. A mes l’empresa ferroviària pretén desviar tot el tram per l’Avinguda 9 d’Octubre, una dels zones amb mes transit de vehicles del poble.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí