Activada l’alerta de calor per segona vegada en una setmana a la Costera i la Ribera Alta per temperatures de vora 40ºC

0
1422
Les temperatures tornaran a estar altes a estes comarques

També podria afectar a alguna localitat de la Vall d’Albaida com Bellús i la previsió per al dimarts és que es mantinga l’alerta en aquestes zones

Per segona vegada en una mateixa setmana la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, segons les prediccions del Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani CEAM, ha tornat a activar per a aquest dijous l’alerta sanitària per calor, nivell alt o taronja (temperatures que podrien superar els 39º), en alguns municipis pertanyents a les comarques de la Ribera i de La Costera principalment, així com algun de la Vall d’Albaida (Bellús). La previsió per al divendres és que es mantinga l’alerta en aquestes zones.

En concret, l’alerta s’activa en la zona climatològica 17. Els municipis que corresponen a aquesta zona són: Alcàntera de Xuquer, l’Alcúdia de Crespins, Antella, Barxeta, Bellús, Beneixida, Canals, Càrcer, Cerdà, Cotes, Estubeny, Gavarda, el Genovés, L’Ènova, La Granja de la Costera, la Pobla Llarga, Lloc Nou d’En Fenollet, la Llosa de Ranes, Manuel, Novetlé, Rafelguaraf, Rotgla i Corberà, Sallent, Senyera, Torrella, Vallés, Vilanova de Castelló, Xàtiva.

En produir-se aquest augment de temperatures, s’han activat les mesures per a transmetre les recomanacions de cara a prevenir els efectes de la calor en la salut, en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí