Acte de rebuig a l’Olleria contra la violació grupal a una menor ocorregut a la localitat

CaixaBank - MyBox

0
14377
Imatge de l'acte de suport a la menor a l'Olleria.

Veïns i membres de l’ajuntament han realitzat una concentració de suport a la víctima i de rebuig contra tots els tipus de violència que s’exerceix contra les dones

L’Olleria ha mostrat el rebuig a la violació en grup d’una menor que va tindre lloc a la localitat el passat cap de setmana amb una concentració en la que han participat veïns i membres de l’ajuntament.

Des del consistori s’ha qualificat aquest episodi de “terrible” i que ha sotmés a la localitat en un estat de “consternació i indignació”. L’acte, que va tindre lloc al parc Beat Pare Ferreres es va mostrar el suport a la víctima, així com també es va exigir “l’eradicació de totes les formes de violència contra les dones i per exigir la responsabilitat inqüestionable de qui la practica”.

Des del consistori s’ha volgut traslladar a la víctima, a la seua família i al conjunt de la població de L’Olleria” el nostre dolor, la nostra solidaritat i el nostre ferm propòsit d’exigir les responsabilitats que corresponguen per aquests fets. Volem que totes les dones, independentment de la seua edat o qualsevol altra condició siguen lliures”, han conclòs.

La Guàrdia Civil ha detingut a nou homes per la seua suposada implicació en l’agressió sexual grupal, d’aquestos dos han quedat en llibertat però amb mesures cautelars com una ordre d’allunyament de la víctima.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here