Acord entre sis ajuntaments de les comarques, Diputació i Vidal per ajudar famílies necessitades

0
926
Firma convenios Vidalfoto_Abulaila
Hui han signat l'acord un total de 34 municipis

Els ajuntaments de Llocnou d’en Fenollet, Xàtiva, Aielo de Malferit, Guadassèquies, l’Olleria i Ontinyent, junt amb 28 consistoris més de la resta de la província de València, han signat un conveni amb la Diputació i Supermercados Vidal per desenvolupar programes i activitats d’Acció Social dirigits a famílies i col·lectius amb pocs recursos.

Este acord permetrà que arriben productes d’esta cadena alimentària als ciutadans i a les famílies més necessitades de la província. Així el president de la Diputació, Alfonso Rus, ha afirmat que «açò de hui és un acte de fe, perquè realment molts ajuntaments ja estan treballant a diferents comarques perquè això siga una realitat».

Per la seua banda la diputada provincial de Benestar Social, Amparo Mora, ha explicat que este programa «al que s’han adherit ja 48 ajuntaments» és una de les mesures incloses a l’Observatori Social, que es va constituir el passat mes de març com «estratègia per incrementar les ajudes d’emergència social als ajuntaments, donat l’imminent context de crisi econòmica».

La distribució de menjar es fa en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social de la Diputació i es realitza a través de diverses associacions sense ànim de lucre com Càritas i Creu Roja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí