Acaben les obres de reforma de l’oficina de turisme del Port de Sagunt

0
818
L'ajuntament ja ha recepcionat les obres de l'oficina de turisme

La intervenció de l’oficina situada en primera línia de la platja a l’Avinguda Mediterrani, ha suposat una inversió de 77.101 euros

L’Ajuntament de Sagunt ha finalitzat les obres de remodelació de la tourist info del Port de Sagunt. Un projecte que afirmen des de l’ajuntament «aconseguix que els ciutadans del municipi i turistes tinguen una infraestructura adequada a tots, més accessible, i amb una remodelació interior que permet incorporar nous servicis a l’edifici».

Així, s’ha realitzat ja la recepció positiva de les obres de l’edifici situat en l’avinguda Mediterrani, 67. Els treballs han consistit en la remodelació, adequació i adaptació per a la seua accessibilitat de l’oficina de turisme del Port de Sagunt. El contracte va ser adjudicat per Junta de Govern a l’empresa AC2 Obras y Servicios S.L per un total de 77.101,20 euros (IVA inclòs).

El regidor de Contractació, Pepe Gil, ha explicat que este dilluns “s’han rebut les obres de la tourist info del Port de Sagunt. Les obres han consistit a millorar l’interior de la planta baixa i la primera planta, a més de dotar-les d’accessibilitat universal, de manera que qualsevol persona que tinga problemes de mobilitat, puga entrar dins i rebre la informació sol·licitada”.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha manifestat que les obres «han consistit en l’eliminació de barreres arquitectòniques per a facilitar l’accés a persones amb diversitat funcional, a més de la instal·lació d’un ascensor per a l’accés a les plantes superiors que albergaran diferents usos turístics amb una major flexibilitat. És el cas de la primera planta que albergarà el centre d’interpretació i musealització de la via verda. I també estem plantejant-nos la possibilitat de traslladar el departament de platges i una part de policia de platges també perquè els nostres turistes i ciutadans tinguen un major accés a estos serveis durant les temporades estivals i en definitiva, durant tot l’any».

Entre les intervencions executades estava l’eliminació de barreres arquitectòniques per a facilitar l’accés a persones amb diversitat funcional, així com la instal·lació d’un ascensor per a l’accés a les plantes superiors de l’edifici. A més, redistribuir l’espai interior per a tornar-lo més diàfan i poder així albergar usos turístics més flexibles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here