Acaben a Alzira les obres per millorar l’accessibilitat a l’exterior del cementeri municipal

0
1754
Imatge de l'entorn del cementeri d'Alzira

L’Ajuntament explica que la intervenció s’ha fet perquè la celebració dels soterraments siga més còmoda per a les famílies i al mateix temps, afavorir l’accés de qualsevol persona independentment de les seues limitacions físiques

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística d’Alzira, s’han portat a terme les obres d’adequació a l’exterior del cementeri municipal per millorar l’accessibilitat al recinte i adaptar els accessos per tal que la celebració dels soterraments siga més còmoda per a les famílies i al mateix temps, afavorir l’accés al recinte de qualsevol persona, independentment de les seues limitacions físiques.

El projecte s’ha realitzat per la total rehabilitació de l’espai exterior a l’entrada de l’edifici principal. Una altra de les mesures que s’ha portat a terme és la implantació de nou paviment a tota la superfície a més de la instal·lació d’arbratge que millora la seua imatge, com també s’han actuacions per tade instal·lar banys per a persones de mobilitat reduïda, que a hores d’ara no hi havia a este edifici municipal.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha declarat al respecte: «Hem finalitzat una altra de les fases de millora en el cementeri municipal. Unes millores que han anat ampliant-se en diferents aspectes, tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici i estes obres i actuacions han fet que a hores d’ara siga més còmode, fàcil i accessible per a tots els visitants. I així volem continuar treballant, pel benestar i comoditat dels alzirenys i alzirenyes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí