Abel Martí nou secretari general dels Joves Socialistes de la Costera-la Canal

0
1565
Abel Martí amb els membres de la seua executiva

Carla Pastor i Minerva Pascual ocuparan la vicesecretaria general i la secretaria d’organització en la nova executiva

Abel Martí, de Rotglà i Corberà, va estar escollit dissabte passat com a nou secretari comarcal dels Joves socialistes de la Costera-la Canal. En el 3r Congrés Comarcal del col·lectiu juvenil -en el que va estar present Fran López, líder dels Joves Socialistes del País Valencià i Roger Cerdà, secretari comarcal del PSPV- es va escollir la nova direcció executiva per als pròxims quatre anys que encapçalarà després de rebre la confiança unànime de tots els militants congregats.

La nova etapa dels Joves Socialistes pren el relleu de l’equip de Lena Baraza, la regidora de Joventut de Xàtiva, qui s’acomiadava de l’organització després de 6 anys al capdavant de la secretaria general. La seua gestió va obtindre el suport unànime de tota la militància.

Al seu discurs Abel Martí va expressar la seua voluntat per arribar a tots i cadascun dels i les joves de la Costera i la Canal de Navarrés. “És el moment de construir el nostre futur, de què les nostres comarques tinguen esperança” va concloure.

Formaran part de la nova direcció comarcal, les xativines i xativí Carla Pastor, Sara Chulià i Rafa Penadés, com a vicesecretària general i secretària d’igualtat, secretària d’educació i universitats i secretari d’administració respectivament, Minerva Pascual, de Navarrés, com a secretària d’organització, Dani Tortosa, de la Llosa de Ranes, com a secretari de comunicació, la moixentina Tamara Ortiz, com a secretària de política lingüística i Gerard Aguado, de Llocnou d’en Fenollet, com a secretari de memòria històrica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here