À Punt organitza un operatiu per oferir 12 hores de programes de tv i ràdio dels Moros i Cristians d’ontinyent

0
1318
Imatge de l'entrada mora d'Ontinyent

El desplegament inclou una unitat mòbil HD amb 8 càmeres i la participació de desenes de professionals entre periodistes, comentaristes i tècnics

La radiotelevisió pública valenciana À Punt Media es bolcarà aquest divendres amb la ciutat d’Ontinyent amb un ampli desplegament de programes de televisió i ràdio que suposarà una cobertura de 12 hores en antena des de la ciutat, comptant amb la participació de desenes de professionals entre periodistes, comentaristes i tècnics de diversos programes.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha tingut paraules d’agraïment per la Generalitat Valenciana “pel suport donat a través tant de l’intens seguiment d’À Punt Media en el dia més important de les nostres festes com amb la destinació directa d’una subvenció de 12.500 euros que es va fer pública el passat mes de juliol per a la promoció mediàtica i turística dels Moros i Cristians d’Ontinyent”. Esta ajuda ha estat aprofitada per sufragar part dels costos en disseny i realització de cartells i tríptics, així com l’elaboració del vídeo promocional de les festes, i la realització d’insercions publicitàries en diversos mitjans de comunicació.

En concret, À Punt Ràdio emetrà des de la Plaça Major el seu programa Al Ras de 10 a 14h, el magazín diari cultural i social que coincidirà amb l’Entrada Infantil, i que prestarà especial atenció a les festes d’Ontinyent als seus continguts. Des de la producció del programa s’ha animat a la ciutadania a acostar-se com a públic fins al lloc on s’habilitarà l’estudi de carrer, junt a l’Ajuntament d’Ontinyent.

Per la vesprada, des de les 18h començarà en À Punt Televisió la retransmissió íntegra de les entrades Cristiana i Mora, un programa especial en directe que es perllongarà fins les 02:00 de la matinada i que comptarà amb un ampli desplegament tècnic que inclourà una unitat móbil HD amb 8 càmeres, incloent 3 itinerants per dins del recorregut equipades amb sistemes de radioenllaç i una en una gran grua de més de 7 metres d’alt. L’equip humà comptarà amb Ferran Cano com a narrador, tres reporters i nombrosos comentaristes coneixedors de diversos aspectes de la festa morocristiana ontinyentina. El programa, que inclourà l’emissió de videoreportatges d’altres moments destacats de la festa com l’Entrada de Bandes del dia anterior, només es veurà interromput a les 21h per emetre l’informatiu de la cadena, que també desplaçarà un equip fins a Ontinyent per connectar en directe.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí