A la Ribera Baixa Compromís manté Sueca, mentre a Cullera el PSPV assoleix una majoria aclaparadora

0
817
Jordi Mayor celebra la seua majoria absoluta a Cullera

Almussafes també ha vist una nova majoria absoluta socialista de la mà de Toni Gonzàlez

El PSPV s’ha emportat una gran collita de vots a la Ribera Baixa amb 16.365 suports, més que els seus immediats seguidors que han estat Compromís amb 9.506 vots i el PP amb 6.919.

Esta aclaparadora victòria socialista deu la meiat de la seua collia a dues localitats: Cullera i Almussafes. A cullera Jordi Mayor ha aconseguit una majoria absoluta que arriba al 63,5% dels vots, un total de 6.723 suports (1.750 més que fa quatre anys anys) que li han suposat 14 regidors (4 més que fins ara), davant els 3 del PP, 2 de Ciudadanos i 2 més de Compromís.

Pel que fa a Almussafes el PSPV de Toni Gonzàlez ha ampliat la seua majoria absoluta assolint els 9 de regidors (2 més dels que tenien), amb un total de 3.026 vots (500 més que les passades eleccions). A l’oposició estaran CCPV amb 3 i el PP amb 2.

A Sueca, la capital de la comarca, Compromís ha tornat a ser la força més votada però lluny de la majoria absoluta. La coalició ha mantingut els seus 8 regidors, però per arribar als 11 de la majoria absoluta necessita suports com els del PSPV que ha crescut fins arribar als 6 regidors (un més dels que tenia). Completen l’arc local els 3 regidors del PP (un menys), els 2 de Ciudadanos (un més) i  els 2 de GISPM (un menys).

A continuació oferim el llistat de municipis amb el partit guanyador de les eleccions i l’enllaç al resultat de regidors, vots i pactòmetre:

Albalat de la Ribera: EUPV
Almussafes: PSPV
Benicull de Xúquer: UPERB
Corbera: Compromís
Cullera: PSPV
Favara: Compromís
Fortaleny: PSPV
Llaurí: PSPV
Polinyà de Xúquer: EUPV
Riola: EUPV
Sollana: PP
Sueca: Compromís

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here