9 candidats es presentaran a les primàries de Podem a Sagunt, obrint la fi del projecte ADN Morvedre

0
1561
Sergio Moreno

El regidor d’ADN Morvedre, Sergio Moreno, es presenta a les primàries, mentre la formació que actualment té tres regidors a Sagunt decidirà si concorre a les eleccions locals

El projecte ADN Morvedre, marca a través de la qual es va presentar Podem a Sagunt, podria tindre ja els dies comptats després que la formació morada haja anunciat que es presenta a les eleccions municipals i ja s’hagen presentat i acceptat nou candidatures per encapçalar la llista, entre elles la de Sergio Moreno, actual regidor d’ADN.

Tots aquells que van presentar precandidatura han aconseguit els avals necessaris i la votació decisòria tindrà lloc entre 1 i el 5 de febrer, mentre que per la seua banda ADN Morvedre tindrà durant eixos dies, concretament el divendres dia 2, una assemblea en la qual es decidirà si es torna a presentar a les eleccions municipals. ADN Morvedre va aconseguir en les eleccions de 2015 tres regidors que van entrar a formar part del govern municipal junt a Compromís, EUPV i PSPV.

La divisió interna en ADN Morvedre ha tingut entre els seus antecedents l’exclusió precisament de Moreno del Consell Municipal, en perdre el passat mes de juliol les primàries a coordinador general de la formació.

Des de Podem Morvedre asseguren estar satisfets amb la quantitat de candidatures rebudes, que són 9 per a cap de cartell i 21 per a la llista. «Aquestes bones dades indiquen que el nostre projecte és fort en el municipi, la gent té ganes de participar i fer política municipalista».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here